Náramky lásky

05.03.2018

Náramky lásky

Náramky lásky,

 

určitě největší hitem a novinkou posledních měsíců v odvětví modních doplňků, byly náramky lásky, náramky pro páry nebo náramky přátelství. Je na každém, jak si tyto předměty pojmenuje, podstatné je, jaký význam tyto stylové doplňky pro dvě osoby mají. Už od nepaměti si lidé dávají dárky, drobnosti, překvapení. Je to jakýsi symbol vděku, náklonosti, lásky. Občas zkrátka chce každý z nás dát tomu druhému něco, čím mu dá najevo, že ho má opravdu rád. Jinými slovy, dá mu dárek z lásky.  

 

Pokud se ptáte proč právě náramek přátelství by měl být tím pravým dárkem pro vašeho kamaráda nebo kamarádku, tak si zkuste sami představit situaci, kdy za vámi přijde osoba, se kterou se znáte několik let a beze slova Vám věnuje právě tento náramek. Jeden budete nosit vy, druhý ona a  jen vy dva budete vědět, co pro vás znamená a jak spojuje vaše přátelství. Není to jen o poutu, ale i o momentu, o té krátké chvíli, kdy dárek na důkaz přátelství dostanete, o pocitu, kdy vás člověk, kterého máte rádi zahřeje u srdce.  

Ale, přátelé, co si budeme nalhávat, stejně jako všude, i zde vyhrává síla a nutkání udělat radost dámě, ženě, manželce nebo přýtelkyni. Náramky lásky plní stejně největší radsot, když je koupí zamilovaný muž, své partnerce. Letos, 14.2. jsme se přesvědčili, že ideální valentýsnký dárek je právě u nás. Stovky párů vyzdobily své zápěstí doplňky od nás a velké oblibě se tešil bestseller poslední doby motiv KING a QUEEN. Mnoho z vás nám psalo, že dárek udělal partnerovi obrovskou radost, mnoho z vás nám zasílalo fotky a věřte, že to je jeden z hlavních důvodů, proč to děláme. Neprodáváme náramky jenom za účelem zisku ale i proto, že nás to baví, děláme to rádi a s láskou a každá vaše spokojená recenze nebo komentář, je pro nás další motivací rozšiřovat sortiment a dál zdokonalovat na obchod www.onhand.cz

 

Doufám, že Vás dnešní článek alespoň trošku zaujal a přeji Vám ať se vám po všech stránkách daří

Váš tým onHand.cz  

 

 

Rubriky blogu

NTljM