Hodinky Invicta

23.01.2019

Hodinky Invicta

Hodinky Invicta 

 

Jak jste si mohli všimnout, v posledních dnech na našich stránkých přibyla nová kategorie. Ano, už samotný název Hodinky Invicta, zní tajemně a neurčitě a proto Vás v tomto článku seznámíme s tajmestvím a historií této značky.

Invicta, neboli neporazitelný, je značka hodinek, která vznikla v roce 1837 ve Švýcarsku. V současné době patří mezi nejznámější značky v hodinkářském průmyslu, kde klade největší důraz na originalitu, jedinečnost a masivitu.  Ani cesta této značky nebyla vždy jednoduchá, s příchodem digitálních hodinek přišel velký útlum prodeje a Invicta watch museli najít svou vlastní cestu, po které se vydat. Díky bohu, našli směr, který do té doby nikdo nerazil a který razí dodnes. Vydali se cestou velkých, masivních hodinek, kde je jasné na první pohled, o kterou značku se jedná s velkým důrazem na precizni spracování strojku. 

 

Značka nevyrabí jen hodinky, ale zabírá se i výrobou brýlí, tašek a pánských stylových klobouků. Značka si potrpí na svou tradici a věrnost, proto pro své nejoddanější založila klub sběratelů hodinek Invicta, kterým celosvětově poskytuje různě zajímavé slevy. Proto jsme schopni prodávat za ceny, kterým se běžný spotřebitel na stránkách eshopu Invicta nikdy nemůže přiblížit. Bohužel Vás musíme varovat, jakmile si zakoupíte první hodinky, je podle výzkumu velká šance, že nebudou poslední. Podle anekty na stránkách https://www.invictawatch.com/ každý druhý, kdo zakoupil tyto hodinky, má dnes ve své sbírce 10 a více kousků. Proto až od nás budete objednávat svůj desátý kousek limitované edice do sbírky, věřte, že jsme vás varovali. 

 

Pokud Vám naše varování nenahnalo hrůzu, doporučujeme Vám navštívit naši kategorii www.onhand.cz/Invicta , kde si zajisté vybere každý z Vás. Jistě, budete přemýšlet stejně jako já, jaký první kousek do své sbírky vybrat. Zda u Vás vyhraje limitované edice Invicta Marvel, Invicta Iron man, nebo budete věrní star wars hodinkám ? To už je otázka jen a jen na Vás za sebe mohu říci, že mou láskou na první pohled se staly tyto nádherné https://www.onhand.cz/invicta-ironman1 . 

 

Rubriky blogu

OGNhMmZk