Originální dárky pro fanoušky Harryho Pottera

01.09.2022

Originální dárky pro fanoušky Harryho Pottera

5 Originálních dárků pro fanoušky Harryho Pottera


Jen málokterá knížka či film se setkal s takovou popularitou jako Harry Potter. I když od vydání první knihy uběhlo již více než 20 let, stále má tento fenomén stovky fanoušků po celém světě ze všech generací. Je tak velmi pravděpodobné, že jednoho z nich máte i ve svém okolí. Pokud tedy nevíte, co mu dát jako dárek k nejbližším narozeninám, máme pro vás skvělé tipy, se kterými určitě zabodujete.

Přívěsky a šperky
Oblíbenosti této fantasy ságy si samozřejmě všimli prodejci šperků a bižuterie. Běžně můžete koupit náhrdelníky, náramky nebo náušnice s motivy Harryho Pottera, které zaručeně potěší každého fanouška. Pokud navíc máte rádi kvalitu nemusíte zoufat. Tohoto trendu se chytli i renomovaní výrobci šperků, kteří vám mohou nabídnout kousky se stříbra či rovnou zlata.

Tričko s potiskem
Každý fanoušek Harryho Pottera touží vlastnit alespoň jeden kousek oblečení, který mu bude připomínat jeho oblíbené postavy. Pořídit mu tak můžete například tričko s podobiznou jeho hrdinů, erbem školy v Bradavicích či oblíbenými citáty.

Kouzelnické hůlky
Jestli hledáte opravdu originální dárek pro fanouška Harryho Pottera, máme pro vás perfektní tip. Tím jsou kouzelnické hůlky, které působí jako dokonalé repliky hůlek postav, které se v průběhu let objevily ve filmu i jeho knižní předloze. V nabídce můžete najít nejen Hůlka Harry Pottera ale i Albuse Brumbála, Severuse Snapea či samotného Lorda Voldemorta. Tento dárek potěší každého začínajícího kouzelníka, ale i nadšeného sběratele.

Hrnek s motivem
Svého blízkého můžete obdarovat například i hrnkem s motivem, se kterým bude moci začít svůj den naplno. Pořídit můžete hrnky s různými motivy vztahujícími se k Harrymu Potterovi, včetně hlavních postav, erbu kouzelnické školy či ikonických scén z filmu. Pokud si tedy nevíte rady, jaký dárek vybrat, můžete si být jisti, že s hrnkem nikdy nešlápnete vedle.

Hrací Skříňka
Krásný, minimalistický dárek může být i hrací skříňka z edice Harryho Pottera. Jedná se o krásný dárek, pozornost, která udělá obrovskou radost a vykouzlí úsměv na tváři. Navíc krásná melodie, kterou vydává, Vás vtáhne do světa čar a kouzel.

Rubriky blogu

NjY0YmE