Jaký je ten vhodný dárek na Valentýna?

14.01.2022

Jaký je ten vhodný dárek na Valentýna?

5 tipů na dárky na Valentýna, se kterými zazáříte

 

I u nás se stal pomyslným symbolem lásky den svatého Valentýna, během kterého se snažíme obdarovat své milované. Pokud však chcete svoji drahou polovičku obdarovat něčím více než jen kyticí, vínem nebo přáním, můžete se inspirovat našimi tipy, se kterými určitě zazáříte.

1.      Darujte medvídka z růží

Jedním z nejlepších dárků, které můžete své milé darovat je Rose Bear, který ji bude na vždy připomínat tento den a Vaši lásku. Medvídek z růží je krásný, milý a elegantní dárek z lásky, který se stane ozdobou každé domácnosti a zaručeně vykouzlí úsměv na tváři Vaší partnerky.

Medvídek z růží

2.      Náramky pro páry

Jestli si nevíte rady, jak své polovičce dát najevo, že ji či jeho opravdu milujete, vsaďte na šperk. Lidé odjakživa darují například náramky z lásky, nebo jako důkaz věrnosti. Právě proto jsou náramky pro páry jako dárek k Valentýnu ideální volbou, se kterou určitě nešlápnete vedle. Vaše milovaná či milovaný bude vědět, jak se věci mají a zároveň bude neustále sebou nosit připomínku na vaši lásku.

3.      Stříbrné náušnice

Jedním z nejžádanějších dárků k jakékoli příležitosti jsou nepochybně stříbrné náušnice. Jedná se o dárek, který udělá radost za každé situace a Vaše láska ho bude mít stále u sebe. Na našem webu www.onhand.cz naleznete velký výběr těchto šperků a můžeme Vám garantovat, že zde si vybere opravdu každý. Náušnice od nás dostanete v luxusní dárkové krabičce a jako dárek k Valentýnu určitě zabodují.

4.      Náramky na nohu

Velmi oblíbené jsou také náramky na nohu, ať už stříbrné, barevné nebo s motivem slona pro štěstí. Jedná se o decentní šperk, který udělá radost a milované osoba tak může mít předmět, který ji Vás bude připomínat stále u sebe.

5.      Náramky s dárkovou kartou

Svoji lásku, vášeň i touhu a oddanost můžete milované osobě dokázat i kombinací naši dárkové kartičky, v kombinaci s náramky pro páry, která toho řekne mnoho za Vás. Jeden náramek pro Vás a druhý pro ni znamená, že napořád budete mít kousek toho druhé stále u sebe. Mezi nejoblíbenější variantu patří Náramky Miluji tě . Jen velmi těžko byste hledali krásnější dárek.

Náramky miluji tě

 

 

 

 

Rubriky blogu

OTY4MT