Jaký vybrat dárek pro ženu?

14.01.2022

Jaký vybrat dárek pro ženu?

5 tipů na dárky, které zaručeně potěší každou ženu

Ať ve vašem okolí slaví jakákoli žena narozeniny nebo svátek, bude na vás čekat nelehký úkol, a to vybrat pro ni dárek. Ženy jsou zpravidla pořádně vybíravé, a proto je někdy těžké je skutečně překvapit. My však pro vás máme hned 5 tipů na dárky, které zaručeně potěší každou ženu.

1.      Zážitek nikdy neurazí

Jestliže nevíte, jak vaši manželku, maminku či dceru překvapit, vsaďte na zážitek. Každou ženu určitě potěší několika hodinová návštěva kosmetického salónu, masáž či příjemná večeře. Vybírat můžete i z široké nabídky poznávacích či adrenalinových zážitků, na které bude vzpomínat ještě dlouhá léta. Zvolit můžete například jízdu ve psím spřežení, indoor surfing nebo seskok padákem.

2.      Parfém

Ženy jsou již od přírody milovnicemi různých vůní, díky čemuž nikdy nepohrdnou kvalitním parfémem. Ten byste měli vždy vybírat s ohledem na to, jaký typ vůně se dané ženě líbí. Samozřejmě si můžete nechat poradit v obchodě či od známých. Pokud si chcete trochu šplhnout, bude lepší, když namísto klasiky raději sáhnete po luxusu.

3.      Šperky a bižutérie

Když vás nenapadá, jaký dárek ženě darovat, nic nezkazíte krásným šperkem či bižutérií. Zaručenou klasikou jsou různé náhrdelníky, přívěšky či náušnice. Stále větší oblibě se však těší i náramky na nohu, které potěší každou ženu. I zde můžete vybírat z široké škály provedení od drobných a elegantních náramků až po extravagantní kousky s různými motivy. Takovýto šperk je navíc možné sladit i s náramkem na ruku. Na webu www.onhand.cz naleznete největší výběr šperků na nohu, párových náramků a dárku z lásky na českém internetu.

Náramek na nohu

4.      Dárek s vlastními fotkami

Už odjakživa platí, že tím nejlepším dárkem je dárek od srdce. Skvělou volbou jsou fotodárky, které jsou u nás čím dál tím oblíbenější. Pořídit tak můžete například fotoobraz, kalendář nebo potisknutý polštář s vlastní fotkou. Nic ale nezkazíte ani jednou fotografií v pěkném rámečku.

5.      Květiny

Nejoblíbenějším dárkem při každé příležitosti jsou nepochybně květiny, které neurazí žádnou ženu. V případě, že je chcete darovat jako hlavní dárek, měli byste za ně trochu připlatit. Ideální je třeba pugét o sto růžích nebo luxusní dárková krabičkas květy uvnitř. Květiny můžete darovat i netradičně v květináči, díky čemuž se z nich bude moci radovat po celý rok.

Rubriky blogu

YWJiZWNhNz