Náramky SIMPLE

04.03.2018

Náramky SIMPLE

Náramky Simple, 

 

obrovský hit posledních měsíců a dní. Jednoduchý náramek na tkaničce, s libovolným symbolem, který bude vystihovat váš pocit, emoci nebo osobnost. Ideální dárek z lásky, pozornost nebo důkaz toho, že na danou osobu myslíte. V jednoduchosti je krása, to, platí u SIMPLE náramků dvojnásob. Nežný a citlivý design, ladně doplní zápěstí každé dívky.  Narozdíl od dámských náramků, zde vynikne hlavně cit a smysl pro něžnou dokonalost.

     Pánové, chcete udělat radost svoji dívce, dát najevo svoje city nebo ji prostě jenom vykouzlit úsměv na tváři? Tak neváhejte, náramek na tkaničce se symbolem srdíčka, je přesně to, na co vaše dáma čeká. Každý přece ví, že dívce největší radost udělá květina a ? Ano správně, květina a decetní náramek se srdíčkem právě z onhand.cz. Tento moderní doplněk už udělal radost milionům dívek po celém světě a věřte, že udělá i té vaší. 

   Pokud vás zajímá, jak tento druh šperku vznikal, určitě budete překvapeni. První náramky se objevily v naší kultuře už před více než 40. tisíci lety, největší rozmach poté zaznamenaly ve starověkém Egyptě, a velký boom přišel v 19. století, kdy tento stylový doplněk byl součástí šperkovnice každé ženy. Původně vznikaly ze dřeva, kovu, skla, plastu až přišla uplně nejjednoduší varianta, varianta obyčejné nitky a přívesku ve tvaru srdíčka, hvězdy, křiže a mnohých dalších. Na našich stránkách www.onhand.cz najdete velké množství druhů náramků a bylo mi ctí, Vám dnes představit tento, v současné době nejžádanější. Všechny tyto produkty samozřějmě vyrábíme ručně a s láskou pro Vás.  

 

Proto neváhejte a na https://www.onhand.cz/damske-naramky-simple vyberte ten svůj, krásný den přátelé  

Rubriky blogu

ZGNhODU