Náramky Star Wars

05.12.2017

Náramky Star Wars

Star Wars...

 

pojem, symbol, kultovní záležitost. Težko říct, jakými jinými slovy tuto ságu hodnotit. Fenomén, ve svém žánru. Ti kteří viděli, většinou kouzlu filmů propadli, ti kteří uvidí, jistě propadnou. Souboj dobra a zla, temné strany síly s jedi rytířemi, fenomenální Darth Vader, jedna z nejznámějších postav světové kinemotagrafie, který okusil obě strany. Co víc si přát ? Již 13. prosince nás čeká osmý díl této velkolepé podívané. Kdo tentokrát vyhraje? Dobro nebo zlo? To vše se dozvíme již velmi brzy přátelé! 

 

Pokud i vy jste fanoušci této ságy máme pro vás výbornou zprávu. Dovolujeme si vám nabídnout náramky s tématikou Star Wars přímo na vaši ruku!  Perfektní zpracování těchto stylových doplňků s vyobrazením Dart Vadera, rozzáří vaše zápěstí. Ukažte, že i Vy jste fandové a pořidtě si upomínkový předmět STAR WARS ! Jedná se o velmi limitovanou edici, která do ČR přišla jen v pár kusech a počítáme, že se u nás dlouho neohřeje. Na našich stránkcáh www.onhand.cz , najdete kompletní nabídku této letošní bomby. Shamballa náramky, náramky z leštěných kamenů nebo i lávové kameny, vše ve stylu STAR WARS Vám můžeme poskytnou jako jediní v ČR. Jako největší hit určitě vyčnívá tento luxusní zlatý Shamballa náramek s perfektně zpracovanou maskou Sitského lorda. Protože se blíží Vánoce, připravili jsme pro Vás speciální akci. Pokud si objednáte tří náramky STAR WARS, čtvrtý náramek od nás dostáváte jako bonus zdarma.  

Je na čase aby i Vy jste se rozhodli, zda budete na straně temna, nebo budete bojovat za republiku. Buďte jedineční, buďte styloví. Noste náramky z www.onhand.cz . 

Rubriky blogu

ZWVlZGZiM