Co znamenají jednotlivé symboly na našich náramcích

14.09.2017

Co znamenají jednotlivé symboly na našich náramcích

Přátelé pestrého zápěstí,

 

jak jste si jiste všimli, náš eshop nabízí velké množství druhů náramků. Ať už se jedná o jednotlivé symboly, druhy přírodních kaménů, lávové kameny, luxusní náramky pro dámy, nebo jen decentní kaničky a kotvy, každý náramek ukrývá určitý smysl a význam. Dnes se společně pokusíme u části naší nabídky zjistit, co jaký symbol na vašem zápěstí znamená.

 

BUDDHA Náramky

Tyto náramky se symbolem, nebo přívěskem BUDDHA v překladu znamená osvícený, případně probuzený. Tento náramek by vás měl osvobodit od tří největších neřestí naší lidské mysli. Od hněvu, nevědmosti a chtivosti. Symbol BUDHHY ve spojení s přírodními lávovými kameny, zároveň očišťuje naši duši a slouží k poznání sebe sama. Láva, ze které se skládají tyto kameny pochází z ostrova Tenerife, který, se jinak nazývá lávový ostrov. Některé varianty našich náramků jsou i z drahých kamennů, například  BUDDHA z achátových kamenů  - který je symbolem opravdové elegance. Jedná se o jedny z nejoblibenějších druhů náramků jak u nás, tak i ve světě.

 

FIT LIFE Náramky

již název těchto náramků, mluví sám za sebe. Tento náramek na gumičce bývá zdoben jak přírodními, tak lávovými kameny, kde hlavním symbolem je činka.  Skutečně se jedná o náramky fit, často označované jako energetické náramky, která vám mají pomoc dát na odiv vaše sympatie ke cvičení a síle. Symbol činky mají nejradší fanoušci fitness života a zdravého živnotního stylu, fanoušci SPARTAN race, kteří také rádi nosí naše náramky SPARTAN , ale i všichni sportovně založení lidé. Tento náramek je vhodné střídat s fitness náramky nebo jinak chytrými náramky, které měří vaše tělesné hodnoty během cvičení. Pevně věříme, že si vyberete z naší velké nabídky těchto doplňku na zápěstí a budete s nimi spokojeni.   

 

 SPARTAN Náramky

 Tento speciální náramek, je vhodný pro všechny, kteří chtějí chránit sebe, svoji rodinu a jsou sympatizanty zvolání "MOLON LABE", které zvolal Spartský král Leondidasa, když se bránil se svými třema sty bojovníky, proti přesile 600 tisíc vojaků, perského krále Xerxese. V překldu toto zvolání znamenoalo pojďte a vemte si je. Pokud si tento doplněk nasadíte na ruku, věříme, že už ho nebudete chtít sundat.Spratan je symbolem síly, výdrže, píle a ctižádosti a svému nositeli dodává odvadhu na cestě ke splnění všech svých cílů. Na našem webu naleznete velké množoství druhů SPARTANŮ - například náramek s kameny s tygřím okem, shamballa náramky nebo náramky s jaspisovými kameny. Teď už stačí se jen pohodlně usadit a vybrat si ten nejhezčí.

 

Náramky LEBKA

Lebka je považována za symbol nicotnosti, lidských zkušeností a symbolizuje koloběh života a smrti. Je také symbolem nezničitelné duše, touhy po znovuzrození ale zároveň i smrti. Tyto náramky nabízíme ve velkém rozmezí  u nás v eshopu. Naleznete nejrůznější druhy kamenů - howlitové, lávové, přirodní nebo tygří oko, ale i různé velikosti a barevné provedení. Tento spirituální náramek je vhodný pro všechny, kteří  mají zájem o duchovno, věci mezi nebem a zemí a nemají strach z nadpřirozených jevů. Tento symbol mějte vždy při sobě a bude vás chránit na vašich cestát po tomto světu. 

 

  

Rubriky blogu

ZWEyYzY