Podpora útulku pro opuštěná zvířata v Plzni

28.12.2019

Podpora útulku pro opuštěná zvířata v Plzni

V loňském roce jsme po dohodě s několika neziskovými organizacemi rozbhěli projekt na jejich podporu. Rozhodli jsme se dát do prodeje náramky pro přírodu , jejíž koupí připsěte na "dobrou věc". Nejoblíbenějším náramkem v loňském roce se stal PSÍ NÁRAMEK, jehož koupí příspěte částkou 50,- Kč na provoz útulku pro zvířata v nouzi v Plzni - https://utulekplzen.cz/

Vždy, když shromáždíme nějakou větší částku, kontaktujeme útulek a po dohodě s vedením koupíme to, co zrovna nejvíce potřebují nebo je finančně podpoříme. Nejčastěji však útulky trpí nedostatkem jídla a proto se náš velký Vánoční nákup skládal hlavně z granulí, psích konzerv, salámů a krmiva pro opuštěná koťátka. Kromě toho, že vždy dovezeme co je potřebné, ještě se snažíme venčit opuštěné pejsky a alespoň na chvíli jim dát pocit domova. Tuto činnost můžeme každému jen doporučit. Pročistíte si hlavu, uděláte radost psímu miláčkovi a zároveň uvnitř sebe vytvoříte krásný, naplňující pocit. Co je velmi pozitivní, v poslední době se počet opuštěných pejsků a kočiček stále zmenšuje a více a více členů útulku nachází domov u nových páníčků, kteří zvířátkům dávají lásku a teplo domova. 

vánoční nákup pro pejsky a kočičky 

Děkujeme Vám za to, že kupujete naše náramky a umožňujete nám tak podporovat tyto němé tváře. Ve své snaze o podporu a pomoc této organizace budeme nadále pokračovat, jak to jen bude v našich silách. A že nám to jde dohromady více než dobře. V roce 2020 se budeme snažit co nejčastěji chodit venčit pejsky, podporovat chod útulku a zásobovat je potřebými věcmi. Hlavně díky vaší podpoře a dobré vůli pro ně vytváříme prakticky domovskou atmosféru i bez stálé milující rodiny. 

Nikterak se netajíme tím, že tento projekt je po vzoru prodeje náramků skupinou 4OCEAN - která je zaměřena více globálně. My se snažíme zaměřit se hlavně na pomoc u nás doma, v Čechách, tam, kde si myslíme, že je to nejvíce třeba. Pokud byste měli nějaký nápad, nebo připomínku, kde si myslíte Vy, že je třeba pomoci, určitě nás kontaktujte do emailu a společně se pokusíme něco vymyslet. Dobra přece není nikdy dost. 

Závěrem chce z celého srdce poděkovat týmu, který se přímo na místě o zvířátka stará 24 hodin děnně. To oni jsou ti skuteční hrdinové, kteří obětují neskutečně volného času pro dobrou věc. My se můžeme jen pokusit jim s tím alespoň trošku pomoci. 

Rubriky blogu

MjI4O