Náramky pro páry

30.10.2021

Náramky pro páry

Náramky pro radost i krásnější vztah

Bílá a černá, den a noc, jin a jang, světlo a tma, on a ona. Pojmy, které se vzájemně doplňují a jeden bez druhého dávají smysl jen napůl, stejně tak jako v kvalitním vztahu. Harmonický život v páru je v dnešní hektické době velmi ceněnou komoditou. Dámy a pánové, nastal čas si vaši milovanou osobu trochu rozmazlovat a hýčkat si vztah s ní.

Krásnou maličkostí, kterou všem dáte jasně najevo, že k sobě patříte, mohou být náramky pro páry z minerálních kamenů. Design Queen Crown je nadčasový, jednoduchý a elegantní. Bílý náramek z howlitu přináší do vztahu harmonii, klid i uvolnění. Lávový minerál je symbolem odvahy, partnerům dodá pozitivní emoce a ochrání vztah. Partnerské náramky oživuje královská korunka ve zlaté barvě.

Náramky pro páry

Víte, jak správně o náramky pečovat?

Náramky z minerálních kamenů vám budou přinášet radost a harmonii, když jim dopřejete trochu péče. Čistý náramek je plný energie, proto ho pravidelně krátce opláchněte pod tekoucí vodou. Minerály, stejně jako my, potřebují dobíjet energii. Howlit vystavte měsíčnímu světlu, lávě naopak nejvíce prospívá světlo sluneční.

Náramky pro páry na dárkové kartě

Rubriky blogu

MTAzMjhl