Stříbrné náušnice

30.10.2021

Stříbrné náušnice

Stříbrné šperky ženám sluší, víte, jak je vybrat?

Nadcházející plesová sezóna i vánoční čas jsou období, kdy se ženy rády zkrášlí šperkem. Obě sváteční příležitosti jsou společenskými událostmi, které pánové mohou využít k obdarování své milé. Stříbrné náušnice jsou milou drobností, která potěší každou ženu, ať už pod stromečkem nebo jen tak pro radost. Ideální je samozřejmě, když si žena šperk může vybrat sama, ale moment překvapení je vždy milý. Víte, jak náušnice vybírat?

Luxusní stříbrné náušnice

Co vše rozhoduje při výběru náušnic?

Prvním faktorem výběru je samozřejmě to, jakého založení žena je a jakým šperkům dává přednost, jestli zdobným, jednoduchým, s kameny nebo bez, větším nebo drobnějším.

Důležitou roli hraje tvar obličeje a oblíbený sestřih vlasů. Ženě s kulatým obličejem budou slušet náušnice, které obličej opticky prodlouží, dobrou volbou by tak mohly být stříbrné náušnice koule se zirkony. Podlouhlému obličeji zase více padnou jemnější náušnice v podobě srdíček, pecek nebo kruhů. U těchto typů náušnic je také velmi důležitá symetrie dírek v uších.

Každá žena je jiná a každé vyhovuje něco jiného. Některá upřednostní nejrozšířenější puzetové zapínání, tedy jehličku a disk v různém tvaru (mají ho například diamantové náušnice 0,5ct. Jiná bude raději za kroužek nebo klasické patentové zapínání na tzv. klapku, příkladem takových náušnic jsou stříbrné náušnice visací se zirkonem.

Věříme, že tento malý exkurz do světa náušnic vám pomůže vybrat ten správný dárek pro vaši milou.

Diamantové náušnice

Rubriky blogu

ZjYwY